TANDLÆGESKRÆK

​Tandlægeskræk

Vi tager os godt af dig, hvis du har tandlægeskræk.
Lider du af tandlægeskræk, har vi stor forståelse for, at det er ekstra svært at gå til tandlæge. Ikke desto mindre er det lige så vigtigt, at du får det gjort, så du sikrer dig solide og flotte tænder hele livet.

Trygge rammer for dig med tandlægeskræk
Hos Tandlægehuset Langegade 12 har vi stor erfaring inden for tandlægeskræk. Vi gør, hvad vi kan, for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Erkend din angst og fortæl os om den. Det er bestemt ikke ualmindeligt at have tandlægeskræk. Den bedste måde at overvinde tandlægeskræk på er gennem langsom tilvænning og en god dialog, hvor du bliver mere og mere tryg ved tandlægen og tandlægebehandling. Det tager tid, men den tid er vi naturligvis villige til at bruge, for det drejer sig om din sundhed.

Smertefri behandling
Hos Tandlægehuset Langegade 12 sørger vi altid for at oplyse om behandlingens indhold og varighed. Ønsker du en pause undervejs i behandlingen for at sunde dig, får du selvfølgelig det. I dag kan alle former for tandbehandling foretages smertefrit ved hjælp af lokalbedøvelse, hvilket i sær er en hjælp for dig, der lider af tandlægeskræk.

Ring til os på telefon 65 32 39 91 for at høre mere om, hvordan vi kan tage os af dig, hvis du lider af tandlægeskræk.